1e Legale huizenloterij van Nederland uitverkocht

Goed nieuws voor voetbal vereniging Ouwe Syl want alle loten voor de 1e legale huizenloterij zijn allemaal verkocht. Op 11 mei zijn ze begonnen met het verkopen van alle 7908 loten. In september kregen we al bericht van de organisatie dat er genoeg loten verkocht waren om de loterij door te laten gaan. Vanaf dat moment hadden ze genoeg verkocht om alle kosten te dekken.

Volgens de organisatie was het een heel project om alles goed voor elkaar te krijgen. Het belangrijkste was een vergunning van de Kansspelautoriteit maar deze hebben ze ook zonder problemen gekregen. Ze voldeden aan alle voorwaarden en er was ook sprake van een goed doel waar de opbrengst voor was.

Trekking bijwonen?

De trekking zal plaatsvinden om 17:00 uur op zaterdag 11 november 2017 in café-restaurant Het Graauwe Paard in Oude Bildtzijl. Om hierbij aanwezig te zijn dien je jezelf wel aan te melden via de website. Dit is gedaan omdat er een beperkt aantal beschikbare plaatsen zijn. Inschrijven kan via deze pagina.

Kun je niet aanwezig zijn bij de trekking dan is deze ook live te volgen via internet. De uitzending wordt live uitgezonden door Podium TV van de Leeuwarder Courant.

Foto: VV Ouwe Syl